Un motociclist și o conducătoare auto, răniți în urma unui accident produs în zona Măcin

Doi răniți într-un accident în zona Măcin. FOTO IPJ Tulcea

Un motociclist în vârstă de 56 de ani din Iași și o conducătoare auto din comuna Greci au fost răniți joi, într-un accident rutier produs în zona Măcin.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin-Compartimentul Rutier, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 D.

“Din primele verificări a reieșit că, un bărbat de 56 de ani din Iași în timp ce conducea un autovehicul pe două roți de tip motocicletă din direcția Măcin către Cerna, la km 4 + 500 m, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un auto care circula pe sens opus, condus de o femeie de 26 de ani din comuna Greci, județul Tulcea”, a anunțat IPJ Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, care posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 53 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD în vederea transportării la o unitate medicală.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*