Un individ beat din Luncavița a pus pe jar pompierii, elicopterul SMURD și Serviciul de Ambulanță Tulcea

Elicopterul SMURD a intervenit la solicitare. FOTO ISU Delta

Un individ din Luncavița, mort de beat, a reușit să mobilizeze forțe impresionante de forțe de intervenție. S-a dezechilibrat și a căzut în apa unui pârâu și nu a putut să se ridice, așa că până a fost găsit de cineva întâmplător, a intrat în șoc hipotermic.

Bărbatul în cauză a fost găsit întâmplător de un consătean, care nu a putut să ajungă la el, așa că a apelat la 112. La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Delta Tulcea, Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea, elicopterul SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Luncavița. Aceștia din urmă au ajuns primii la locul indicat de apelant și ajutați de localnici, au reușit să îl scoată pe uscat pe bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice, iar echipajul medical al SAJ sosit între timp, i-a acordat primul ajutor.

Nu a mai fost nevoie nici de intervenția pompierilor din cadrul ISU Delta Tulcea și nici a elicopterului SMURD care a fost întors din drum.

Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*