Un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din Beidaud din cauza unui scurtcircuit electric

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați în dimineața de 27 mai să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un garaj din localitatea Beidaud.

În momentul ajungerii pompierilor din cadrul ISU Delta la fața locului, incendiul se manifesta la nivelul podului – violent, cu flacără deschisă, favorizat de cantitatea de material combustibil – erau depozitați aproximativ 50 de baloți de paie și electrocasnice.

Pompierii au limitat propagarea incendiului până să se extindă și la alte obiective. Intervenția s-a încheiat după aproximativ două ore de la momentul solicitării. Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un  scurtcircuit electric izbucnit de la o ladă frigorifică sub tensiune, depozitată în podul garajului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*