Un hoț care a lăsat mai mulți pescari din Jurilovca fără motoare de barcă a fost prins în urma unei percheziții

Politistii au intervenit pentru prinderea suspectului. FOTO IPJ Tulcea (Foto arhivă)

În cursul zilei de 10 noiembrie, polițiștii Postului de Poliție Jurilovca au fost sesizați cu privire la furtul unor motoare de barcă de pe canalul de acces Amenajare Piscicolă Lunca.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii tulceni au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baia, împreună cu polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Jurilovca, Baia și Ceamurlia de Jos au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința bărbatului în cauză. Cu această ocazie, au fost  identificate un motor de barcă, un rezervor, 18 plase monofilament în lungime totală de 607 m și 4 plase din fir textil, în lungime de 150 metri.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, deținere de unelte de plasă de tip monofilament

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*