Un bucureștean a provocat un accident rutier în județul Tulcea și s-a ales cu dosar penal

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr din București a ajuns în Tulcea pentru a o vizita pe o cunoștință. Au plecat împreună la o plimbare cu mașina, numai că au fost implicați într-un mic accident. Inițial nu au dat importanță și nu au anunțat la poliție, dar acest „amănunt“ l-a costat pe șofer un dosar penal.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, accidentul s-a produs la data de 2 februarie, când un bărbat de 24 ani, din localitatea București, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Malcoci, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un mal de pământ. Prietena sa care se afla pe locul din față a fost rănită ușor și inițial a refuzat să meargă la spital, spunând că nu are nimic, așa că nu a a mai anunțat evenimentul rutier la poliție. Fata a fost condusă acasă, dar la scurt timp i s-a făcut rău de la loviturile suferite și a ajuns la spital. De aici, cazul a fost raportat la IPJ Tulcea, iar polițiștii l-au găsit la scurt timp pe șoferul în cauză. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*