Un bolnav psihic din Sarichioi și-a omorât mama aplicându-i mai multe lovituri cu o toporișcă în cap

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un barbat, bolnav psihic, într-un acces de furie și-a atacat mama. A lovit-o cu pumnii și picioarele, apoi a pus mâna pe o toporișcă și i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Tulcea au stabilit că în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, M.A. de 31 de anj a exercitat violențe fizice, inclusiv cu o toporișcă, asupra mamei sale M.A., în vârstă de 67 de ani, la locuința lor din comuna Sarichioi. Batrana a suferit multiple plăgi tăiate la nivelul capului care au condus la deces..,

În cursul zilei de 5 noiembrie, autorul faptei de omor a fost internat nevoluntar la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în baza dispozițiilor legale prevăzute în Legea sănătăți mintale nr. 487/2002, datorită antecedentelor sale medicale de natură psihică.

Pe 6 noiembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, luarea față de suspectul M.A., a măsurii internării medicale într-o unitate specializată de asistență medicală, propunerea fiind admisă la data de 8 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*