Un bătrân a fost accidentat în municipiul Tulcea de o dubă lăsată pe liber

Duba a fost uitată pe liber de către șofer. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat care mergea pe lângă o bicicletă a fost accidentat de o autoutilitară care a luat-o la vale după ce șoferul a uitat măsurile de siguranță atunci când parchezi: să bagi mașina într-o treaptă de viteză și să tragi frâna de mână.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 20 noiembrie, în jurul orei 17.30. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 48 de ani, din Tulcea, a parcat o autoutilitara pe strada Constantin Brâncoveanu, din municipiu, care nu a fost asigurată corespunzător, cu frâna de ajutor și o treaptă de viteză. Autoutilitara s-a pus în mișcare și a accidentat un bărbat de 71 de ani, din Tulcea, care se deplasa pe lângă o bicicletă, pe partea carosabila.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 71 de ani, polițiștii continuând cercetările pentru a stabili exact condițiile în care s-a produc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*