Un bărbat fără permis, prins conducând în localitatea Baia, un autoturism cu numere false

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat din localitatea Baia s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins comițând două infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de 8 spre 9 septembrie a.c, polițiștii Postului de Poliție Baia au depistat un bărbat de 33 de ani din Tulcea, care conducea un autoturism pe raza localității Baia, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism erau false.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare false și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*