Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu pentru lovirea concubinei

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu pentru lovirea concubinei. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină, duminică seară, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, pe strada I. Nenițescu, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat o agresiune fizică.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat verbal faptul că bărbatul cu care locuiește de aproximativ patru ani, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, a început să-i adreseze injurii, iar într-un exces de furie, acesta a agresat-o fizic”, au spus reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Bărbatul în cauză nu a declarat nimic jandarmilor, însă a precizat faptul că va da o declarație „așa cum vrea el, dar altă dată”.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu de către organele competente prin care se dispune evacuarea bărbatului din locuință.

„Precizăm faptul că încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*