Un bărbat din comuna tulceană Horia a murit după ce locuința i-a luat foc. Incendiul a pornit de la o candelă lăsată nesuprvegheată

Incendiu în comuna tulceană Horia. FOTO ISU Delta
Incendiu în comuna tulceană Horia. FOTO ISU Delta

Pompierii tulceni de la ISU Delta au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a declanșat la o casă din comuna tulceană Horia. Apelul a venit la ora 18.55 și două autospeciale de stingere cu apă și spumă au plecat imediat spre zona indicată. Cei 13 pompieri s-au luptat cu focul vreme de o oră și 20 minute.

În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei camere.

O persoană de sex masculin, de 65 de ani, a fost scoasă de vecini din casă până la sosirea echipajelor dar din nefericire a fost prea târziu. Echipajul de ambulanță SAJ aflat la fața locului a stabilit decesul.

Incendiul s-a manifestat la nivelul unei singure camere, unde au ars materiale textile și elemente de mobilier. Cauza probabilă în urma căruia s-a produs incendiul este o candelă nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*