Un bărbat din Ceamurlia de Jos a violat o femeie din Ceamurlia de Sus

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ din localitatea Ceamurlia de Jos, a fost reținut și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind principalul suspect într-un caz de  viol. 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în data de 25, polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Ceamurlia de Sus, județul Tulcea, despre faptul că, în noaptea de 24 spre 25 iunie, ar fi fost victima unui viol.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că femeia ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Ceamurlia de Jos, într-un imobil din localitate.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul a fost reținut în baza unei ordonanțe de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de 26 iunie a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*