Un bărbat aflat în stare de ebrietate a cerut sprijinul jandarmilor tulceni, reclamând că a fost agresat de un agent de securitate

Jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea au fost solicitați să intervină duminică, 26 septembrie, pe strada Inginer Dumitru Ivanov din municipiul Tulcea, în imediata apropiere a zonei unde se află Vama Tulcea, unde un individ a reclamat faptul că, în timp ce încerca să pătrundă într-o zonă restricționată, unde se execută lucrări de reabilitare a falezei, a avut un conflict cu agentul de securitate, care l-a agresat fizic.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii au identificat la fața locului apelantul, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în județul Suceava, care se afla într-o stare vădită de ebrietate, având un comportament agresiv și nedorind să coopereze cu forțele de ordine. Jandarmii au observat că bărbatul prezenta o iritație la nivelul ochilor, suferită probabil în urma aplicării unui spray iritant lacrimogen, astfel că au solicitat prezența unui echipaj medical la fața locului. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea, unde, de asemenea a adoptat un limbaj verbal agresiv față de echipajul medical, tulburând buna desfășurare a activităților.

La fața locului, a fost identificat și agentul de securitate reclamat, care a declarat că, în timp ce se afla în timpul serviciului, a observat un bărbat care încerca să pătrundă în zona restricționată a șantierului, iar în momentul în care l-a rugat să părăsească zona, acesta a devenit agresiv, aruncând cu pietre și adresând expresii jignitoare. La un moment dat, bărbatul a fost îndepărtat, însă a revenit mai agresiv, astfel că în sprijinul agentului de securitate, a venit un coleg, care la rândul lui a fost amenințat cu acte de violență. Acesta din urmă i-a pulverizat bărbatului agresiv spray iritant lacrimogen în zona ochilor.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*