Tulcenii din zona străzii Mircea Vodă nu vor avea apă potabilă până diseară

Se opreste furnizarea apei potabile.

Aquaserv SA Tulcea anunță întreruperea neprogramată a alimentării cu apă în municipiul Tulcea, sâmbătă, 2 ianuarie, până la ora 19.00, pentru remedierea unei avarii pe strada Mircea Vodă.

Vor fi afectați abonații de pe strada Mircea Voda-parțial, strada Progresului-parțial, strada Victoriei-parțial și strada Decebal.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor.

„Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă vă rugăm să contactaţi Dispeceratul SC Aquaserv SA, la numărul de telefon 0747022009, urmând ca personalul din societatea noastră să intervină în cel mai scurt timp posibil”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*