Tulcenii au la dispoziție 900 de locuri de muncă, la recoltare de fructe, în Spania

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea anunță că firma Surexport Compania Agraria SL, din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania, oferă 900 de locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Descriere loc de muncă: Se lucrează 6 ore si 30 de minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu contractul colectiv din provincia Huelva.

Cerințe: 600 de femei și 150 de cupluri; vârsta cuprinsă între 18-50 de ani; experiență în agricultură; persoane capabile să recolteze căpșuni, zmeură, mure și afine, la temperaturi ridicate în anotimpul de primăvară, din sere.

Limba străină: Nu se solicită.

Salariu: Plata se face pe card. Salariul brut este de 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,80 euro cenți/zi pentru persoanele care au mai lucrat în această companie și un bonus de 0,70 euro cenți/zi pentru persoanele nou-venite în firmă. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro/brut/oră.

Beneficii și alte condiții: Cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din salariul net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Contractul de muncă poate începe cu 1 aprilie 2021.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Tulcea care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului EURES Elena Eleonora Diaconu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, compartiment EURES (telefon 0240 512 298), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*