Tulcenii au la dispoziție 447 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: majoritatea sunt în Germania

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 447 de locuri de muncă vacante.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, cele 447 de locuri de muncă sunt disponibile după cum urmează:

  • Germania – 319 locuri de muncă pentru: croitoreasă/croitor de tapițerie și decorațiuni, operator mașini și sisteme, operator mașini și instalații, lucrător în producția și prelucrarea sticlei, lucrător în producția și prelucrarea sticlei/ fabricarea fibrei de sticlă, specialist în restaurarea textilelor/examinarea și conservarea textilelor, șef atelier restaurare textile, brutar, muncitor în construcții, maistru în construcții, lucrător în construcții de beton/ beton armat, educatoare/ educator, tăietor de carne și lucrător în producție, vopsitor industrial, sudor carbon/ oțel inoxidabil, sudor aluminiu, muncitor în construcții de acoperișuri, măcelar;
  • Spania – 69 locuri de muncă pentru: inginer IT (manager tehnic), șofer transport internațional, cercetător științific;
  • Estonia – 21 locuri de muncă pentru: mecanic auto, operator la fabricarea nadei de pescuit;
  • Norvegia – 20 locuri de muncă pentru: chef, recepționer, lucrător hotelier, zidar/ faianțar;
  • Danemarca – 7 locuri de muncă pentru: manager de producție, manager de instalare/ montaj, muncitor în producție/instalare, tehnician de întreținere/service;
  • Finlanda – 6 locuri de muncă pentru: tinichigiu/lăcătuș, personal curățenie;
  • Olanda – 3 locuri de muncă pentru: tâmplar, culegător flori;
  • Franța – 2 locuri de muncă pentru: farmacist.

Persoanele care sunt interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures, pot suna la numărul de telefon 0240 512 298, pot solicita informații folosind e-mailul elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*