Tulceni sancționați de polițiști pentru infracțiuni la regimul traficului rutier

Constănțean cu permisul suspendat, prins la volan în stare de ebrietate pe o stradă din Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au identificat duminică, 11 aprilie, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din localitatea Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Parcul Național din localitate, având permisul de conducere anulat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, duminică seară, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un auto pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot duminică seară, polițiștii din Turcoaia au identificat un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Greci, în timp ce conducea un auto pe raza aceleiași localități. În cauză, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Totodată, și polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Baia au identificat un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un auto pe raza localității Neatârnarea, având număr de înmatriculare provizoriu, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie era expirată din luna martie 2021. În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*