Tulcean rănit în urma unei autoaccidentări

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În după-amiaza zilei de 4 iunie, un bărbat 50 de ani, din localitatea Tulcea a ajuns la spital în urma unui accident rutier. 

Polițiștii au stabilit că victima, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Mineri, comuna Somova, într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, lovind un alt autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*