Tulcean cercetat penal după ce a spart un panou de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus într-o farmacie

Jandarm pregătit de intervenție. FOTO Jandarmeria Tulcea

Un bărbat din municipiul Tulcea este cercetat penal după ce a spart panoul de protecție împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 pentru că nu a fost servit de o farmacistă.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii tulceni au fost solicitați, prin intermediul Serviciului Național pentru Apeluri de Urgență 112, să intervină în cartierul Neptun din municipiul Tulcea, unde o farmacistă a reclamat faptul că un bărbat provoacă scandal și trage de ușile magazinelor din apropiere. Femeia a declarat că în timp ce își desfășura serviciul în cadrul farmaciei a intrat un bărbat care, pe fondul consumului de alcool, a început să îi adreseze injurii și amenințări, iar apoi, într-un exces de furie, a lovit panoul de protecție împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului. Bărbatul a ieșit în fugă din incinta farmaciei, însă a continuat cu injuriile și amenințările la adresa persoanelor care așteptau să intre în unitatea sanitară.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada Eternității. Acesta a declarat că a dorit să își cumpere un produs de la farmacie însă nu a vrut să își aștepte rândul ca ceilalți clienți și, din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv și a spart panoul de protecție împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*