Tulcean arestat pentru trafic cu substanțe psihoactive

Tulcean arestat pentru trafic cu substanțe psihoactive. FOTO arhiva IPJ Tulcea

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurori DIICOT Tulcea au desfășurat la începutul acestei săptămâni activități într-un dosar de trafic cu substanțe psihoactive. Astfel, a fost depistat un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Constanța, bănuit în cauză.

Potrivit IPJ Tulcea, din investigații a reieșit că, în perioada octombrie 2020 – februarie 2021, acesta ar fi distribuit, către diferite persoane din județul Tulcea, substanțe cu proprietăți psihoactive.

Procurorii DIICOT Tulcea au emis un mandat de aducere pe numele lui, la data de 1 februarie, tânărul fiind reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Marți, 2 februarie, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*