Tulcea găzduiește Campionatul Național de Fotbal Under 11

AS Victoria Delta Tulcea

Municipiul Tulcea este gazda Campionatului Naţional de Fotbal Under – 11, Zona 2, turneu zonal din calendarul Federaţiei Române de Fotbal ce ca reuni campioanele acestei categorii de vârstă din judeţele Iaşi, Bacău, Vrancea, Ilfov, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea. Evenimentul se desfășoară în zilele de 24 şi 25 mai, pe stadionul Delta din municipiul Tulcea.

Cele opt echipe participante au fost repartizate în două grupe după cum urmează:

  • ACS Dacia Unirea Brăila, AS Prosport 2009 Focşani, SC FC Viitorul SA Constanţa şi Școala de Fotbal Oțelul Galați (Grupa A),
  • CS Sportul Oneşti, ACS de Sănătatea Voinţa Buftea, AS Didi Junior Iaşi şi AS Victoria Delta Tulcea (Grupa B).

Meciurile sunt programate pe stadionul Delta din Tulcea (strada Tinretului, nr. 2) după următorul program:

Vineri, 24 mai

  • 9:30 ACS Dacia Unirea Brăila – AS Prosport 2009 Focsani
  • 10:45 SC FC Viitorul SA – Școala de Fotbal Oțelul Galați
  • 12:00 CS Sportul Oneşti – ACS de Sănătatea Voinţa Buftea
  • 13:15 AS Didi Junior Iaşi – AS Victoria Delta Tulcea
  • 15:25 AS Prosport 2009 Focsani – Școala de Fotbal Oțelul Galați
  • 16:40 ACS Dacia Unirea Brăila – SC FC Viitorul SA
  • 17:55 ACS de Sănătatea Voinţa Buftea – AS Victoria Delta Tulcea
  • 19:10 CS Sportul Oneşti – AS Didi Junior Iaşi

Sâmbătă, 25 mai 2019

  • 9:00 SC FC Viitorul SA – AS Prosport 2009 Focsani
  • 10:15 Școala de Fotbal Oțelul Galați – ACS Dacia Unirea Brăila
  • 11:30 AS Didi Junior Iaşi – ACS de Sănătatea Voinţa Buftea
  • 12:45 AS Victoria Delta Tulcea – CS Sportul Oneşti.

Câştigătoarele celor două grupe îşi vor disputa finala turneului, sâmbătă, 25 mai 2019, începând cu ora 17.00.

Campioana judeţului Tulcea, Victoria Delta Tulcea, a obţinut calificarea la acest turneu pentru al doilea an consecutiv, de această dată după o finală contra echipei ACSM Delta Tulcea.

„După ce anul trecut am reușit, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, să organizăm o fază zonală, la nivel de copii și juniori, ne bucurăm că, iată, după numai un an de zile, episodul se repetă, semn că ceea ce-am făcut a fost bine. Este o competiție puternică, în care întâlnim campioanele județelor din regiunea noastră și nu numai, drept pentru care, invit iubitorii acestui sport să vină la stadion, pentru că au ce să vadă. Veți fi impresionați de ceea ce pot face acești copii la numai 10-11 ani. Noi suntem departe ceea ce sunt ei, au câte 30 de meciuri jucate la această categorie de vârstă, din păcate județul nostru nu poate oferi un număr prea mare de echipe, noi ne-am calificat după doar doua jocuri, dar aici e mai mult de discutat… Jucând alături de cei mai buni, cu siguranță avem numai de câștigat”, a declarat Emil Nanu, preşedintele-antrenor al ACS Victoria Delta Tulcea.

 

„Avem o problemă vizavi de plăcerea de a face sport, de a juca fotbal. Totul pleacă şi de la infrastructură, de la lipsa acesteia mai bine spus, dar şi de la şcoală, acolo unde fiecărui copil ar trebui să i se descopere şi apoi să i se cultive o aptitudine către un sport. Şi uite aşa, copiii noștri devin comozi, nu mai acceptă efortul fizic, sunt dezinteresaţi de mişcare iar rezultatele se văd de la an la an. Felicit părinții responsabili de sănătatea copiilor lor, care i-au îndrumat către fotbal și sunt preocupați și optimişti, că vor fi, cu răbdare și multă munca, fotbaliștii de mâine ai judeţului Tulcea sau, de ce nu, fotbalişti la echipe de top din țara sau din Europa! Aş dori să-l felicit pe Emil Nanu pentru proiectul său numit Victoria Delta ce are şi scopul de a educa peformanța, nu doar de a antrena copii pentru fotbal. Tocmai de aceea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea sprijină organizarea acestui turneu şi va da concursul tuturor celor ce își doresc performanța. Succes tuturor participanților la aceasta competiție”, a declarat Petre Badea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea.

Şedinţa tehnică a turneului zonal de la Tulcea are loc în seara de  23 mai 2019, de la ora 19.00 la stadionul Delta, participând delegatul FRF, Elvin Eiub, precum şi delegaţii echipelor participante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*