Trei copii de 12 și 13 ani, prinși de polițiștii tulceni după ce au jefuit un adolescent de 17 ani

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Trei copii de 12 și 13 ani au fost prinși de polițiștii tulceni după ce au jefuit un adolescent în vârstă de 17, furându-i telefonul mobil și suma de 170 de lei.

Polițiștii Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați pe darta de 5 decembrie, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras de la un adoelscent de 17 ani, din comuna Luncavița, județul Tulcea, un telefon mobil și suma de 170 de lei, în timp ce se afla în localitatea Isaccea.

La scurt timp după sesizare, polițiștii au identificat pe raza localității Isaccea, trei copii cu vârstele cuprinse între 12 și 13 ani, toți din localitatea Isaccea, bănuiți de comiterea faptei.Asupra lor a fost găsit telefonul mobil, dar și o parte din suma sustrasă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru asăvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar bunurile au fost ridicate și predate adolescentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*