Trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt au fost prinși de polițiștii tulceni

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO (ilustrativ) Cătălin SCHIPOR

În seara zilei de 15 iulie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați de către un bărbat de 40 ani, din orașul Sulina, că a fost tâlhărit de o sumă mare de bani.

Atacul s-a produs în timp ce victima se afla în municipiul Tulcea, pe strada Bacului. Atunci, persoane necunoscute l-au atacat și i-au sustras din buzunar suma de 8.000 lei și un telefon mobil.

La scurt timp, polițiștii tulceni au identificat persoanele, 3 bărbați cu vârstele cuprinse între 23 ani și 30 ani, toți din municipiul Tulcea, asupra acestora fiind găsiți peste 4000 de lei, care au fost restituiți persoanei păgubite. Pe numele suspecților a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea vă recomandă să nu aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani, să nu lăsați portofelul,banii ori mobilul la vedere.

Furturile din buzunare și genți se comit în special în locuri aglomerate ori slab iluminate sau întunecate.
În situația în care deveniți victima unei infracțiuni de furt, anunțați organele de poliție la numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*