TLnews TV: Victor Tarhon, candidatul PMP Tulcea pentru funcția de deputat: “În toată această bulversare mondială, România ar trebui să se gândească la ea însăși și să se salveze prin propriile forțe”

Victor Tarhon, președintele PMP Tulcea. FOTO Paul Alexe

Lista candidaților Partidului Mișcarea Populară, filiala Tulcea, pentru Camera Deputaților este deschisă de arhitectul Victor Tarhon, fost președinte al Consiliului Județean Tulcea (2008-2012) și recent ales consilier județean, în urma votului popular exprimat în 27 septembrie 2020.

Președinte al filialei tulcene a PMP Victor Tarhon mizează pe faptul că mesajul partidului pe care îl reprezintă poate atrage între 5 și 10 la sută dintre voturile românilor, astfel încât PMP să reprezinte, în viitorul Parlament, o voce de care să se țină seama și, mai mult, un partener constructiv și implicat la guvernare.

Despre proiectele prioritare pe care PMP le are în vedere pentru județul Tulcea, despre problema spinoasă a măsurilor de protecție socială într-un județ în care mulți dintre locuitori se află sub pragul sărăciei, dar și despre locul României într-o realitate mondială bulversantă, Victor Tarhon a vorbit cu jurnalistul Paul Alexe, la TLnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*