TLnews TV: Primarul și viceprimarul comunei Nufăru vorbesc despre proiectele derulate în localitate

Primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă, și viceprimarul localității, Ciprian Ionuț Solomencu. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă, și viceprimarul localității, Ciprian Ionuț Solomencu, vorbesc într-o emisiune de la TLnews TV despre proiectele din comună.

Cei doi au adus în discuție teme importante pentru localnici, cum ar fi infrastructura și educația. Primăria Nufăru a început lucrările la o grădiniță, dar acestea au fost oprite și administrația locală caută surse de finanțate petnru a duce proiectul la bun sfârșit. De asemenea, primarul și viceprimarul povestesc despre dispensarul construit de la zero în comună.

Primăria Nufăru dorește să țină în localitate tinerii, dar și să aducă alții, așa că are un proiect în care oferă terenuri pentru aceștia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Bravo lor,Sincer Poate CINEVA se sesizează și cu..primarul din Pardina, Tulcea.Acesta tocmai a cheltuit 30 000 mii euro, acum o săptămână,ca să cumpere un….ATV care lux.Vrea ca tinerii să învețe motociclism Pardina,polul sărăciei.Oamenii care locuiesc la blocuri își fac nevoile în găleți,apă la robinet vine când primarul este acasă,a aprobat iluminat public și a…demontat becurile pe motiv că trebuie să facă economie la buget.Vai steaua lor.

  2. Ha ha ha!!! Dispensar construit la marginea satului, unde din pacate batranii sigur nu vor reusi sa se deplaseze! De ce nu s-a gasit o soluție de reabilitare/construire a unui dispensar nou in centrul comunei… dispensar la care sa aiba toata lumea acces??? Ori are alta destinatie?!
    Ca si cu statia de autobuz/microbuz.. care nu are oprire decat la iesirea din comună.. vai de persoanele varstnice care stau in centru sau la intrarea in comuna.
    Iar construcția grădiniței este total nejustificată, in conditiile in care există o școala, unde poate functiona si gradinita!!!
    Nu exista parcuri/locuri de joaca pt copii; nu exista niciun bancomat in comuna.. localnicii fiind nevoiți să se deplaseze la Tulcea pt a folosi un card!!! Rusinos pt 2020!
    In pragul alegerilor locale .. incercam sa prostim poporul cu televizorul, in rest… cheltuim banul public si incercam sa gasim justificari cu asa-zise investitii. Strazi cu o singura banda, pe care nu pot circula 2 masini in paralel.. lipsa totala a rigolelor de preluare a apei.. comuna plina de maidanezi.. de ti-e frica sa lasi copiii pe strada.. sau sa oesi noaptea din casă.. etc
    In schimb s-au gasit solutii pt împroprietărirea “unora”.. fix cu terenuri in zona digurilor de protectie.. astfel incat prin ingradirea lor nu mai ai posibilitatea sa te plimbi pe malul Dunarii.. pt ca sunt numai proprietati private!! Deehh.. autoritățile se fac ca nu vad.. o mana spala pe alta… si exemplele pot continua
    Asta votam, asta avem!!! Sa nu va mai plangeti după alegeri.. atata timp cat primarul da de mancare si de baut inainte si ajuta tinerii cu locuri de casa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*