TLnews TV: Primarul comunei Mahmudia, Ion Șerpescu, prezintă realizările din mandatul său

Ion Șerpescu, primarul comunei Mahmudia. FOTO Adrian Boioglu
Ion Șerpescu, primarul comunei Mahmudia. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Mahmudia, Ion Șerpescu, prezintă în emisiunea de la TLnews TV realizările din mandatul său. Astfel, infrastructura a fost una din prioritățile sale. Primarul a modernizat drumurile, a extins rețeaua de alimentare cu apă și canalizare.

Ion Șerpescu a fost preocupat de sănătatea locuitorilor din comună și a construit un dispensar. Alte obiective realizate de administrația publică locală din Mahmudia sunt modernizarea pieței agroalimentare, amenajarea unei stații de autobuz, realizarea unui parc de agrement pe malul Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*