TLnews TV: Managerul Serviciului de Ambulanță Tulcea, dr. Ali Kilo Salah Eddin, despre provocările cu care s-a confruntat în 2021

dr. Ali Kilo Salah Eddin, manager al Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
dr. Ali Kilo Salah Eddin, manager al Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Managerul Serviciului de Ambulanță Tulcea, dr. Ali Kilo Salah Eddin, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru TLnews TV.

Cu acest prilej, dr. Ali Kilo Salah Eddin a povestit despre provocările cu care s-au confruntat cadrele medicale în 2021 și care au fost problemele într-un an pandemic. De asemenea, el a explicat și cum se prezintă Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea din punctul de vedere al dotărilor și al personalului.

Dr. Ali Kilo Salah Eddin consideră că nu s-ar impune alocarea unui elicopter SMURD pentru Delta Dunării, dar că ar fi nevoie de ambarcațiuni rapide.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*