TLnews TV: Horia Teodorescu își prezintă proiectele realizate în fruntea Consiliului Județean Tulcea

Horia Teodorescu, invitat la TLnews TV, alături de jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO TLnews.ro
Horia Teodorescu, invitat la TLnews TV, alături de jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO TLnews.ro

Invitatul emisiunii de la TLnews TV a fost președintele Consiliului Județean Tulcea și candidat pentru un nou mandat, Horia Teodorescu. El a vorbit despre proiectele începute în mandatul său. Horia Teodorescu a amintit de proiectul de reabilitare a falezei din municipiul Tulcea, acolo unde lucrările sunt în plină desfășurare, dar și despre podul între Tulcea și Brăila.

Nu a fost ocolit nici turismul, unul dintre cele mai importante domenii din Tulcea. Horia Teodorescu a povestit despre promovarea turistică foarte reușită făcută de Consiliul Județean și de Asociația Delta Dunării, care a făcut ca în ultimii ani numărul turiștilor sosiți în Deltă să fie în continuă creștere.

Horia Teodorescu a mai dezvăluit în cadrul emisiunii de la TLnews TV de ce a ales că locuiască în Babadag și nu în Tulcea.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea

– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.TLnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*