TLnews TV: Eugen Orlando Teodorovici, candidat PSD Tulcea pentru funcția de senator: “Pentru noi contează doar România. Nu Europa, nu America. Nu pot fi obligat să iubesc altă țară mai mult decât îmi iubesc propria țară”

Eugen Teodorovici. FOTO Facebook

Senator din 2012, fost ministru în Guvernele Ponta și Dăncilă, social-democratul Eugen Orlando Teodorovici candidează pentru un nou mandat de senator, fiind desemnat să deschidă lista candidaților PSD, circumscripția Tulcea. Prezent la ședința de învestitură a noului Consiliu Județean Tulcea, Eugen Orlando Teodorovici a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la TLnews TV.

Discuția a plecat de la principala calitate pe care trebuie să o aibă un politician român, în opinia lui Eugen Orlando Teodorovici, aceea de a fi pro-român, de a apăra interesele României înainte de toate, chiar dacă acest lucru poate fi catalogat drept anti-american sau anti-european. Evident, senatorul de Tulcea nu putea ocoli situația în care se află județul și municipiul Tulcea, îndemnând autoritățile publice județene și locale să continuie marile proiecte menite să ridice nivelul de trai al tulcenilor.

Totodată, acesta i-a asigurat pe tulceni, în cazul în care votul lor îl vor trimite în Parlament, că va continua să sprijine toate aceste proiecte de dezvoltare, astfel încât Tulcea să revină printre cele mai dezvoltate județe din România, iar municipiul Tulcea să fie atractiv pentru investitori și turiști.

În ceea ce privește imaginea partidului pe care îl reprezintă, Eugen Orlando Teodorovici este de părere că social-democrații trebuie să aibă maturitatea de a-și asuma greșelile făcute în trecut, pentru a nu le mai repeta, dar că Partidul Social Democrat reprezintă ultima speranță pentru România, deoarece este singurul partid național, singurul care poate face această țară să conteze. Argumentele senatorului tulcean, în discuția de la TLnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*