TLnews TV: Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca: “Am pus și vom continua să punem pe primul loc investițiile în turism și agroturism”

Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei tulcene Jurilovca, Eugen Ion, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la TLnews TV. Aflat la cel de-al treilea mandat la conducerea administrației publice locale, Eugen Ion a făcut o analiză a activității pe durata celor nouă ani scurși de la preluarea primului mandat, perioadă în care au fost implementate mai mult de 40 de proiecte, cu finanțare europeană, guvernamentală și de la bugetul local, în valoare totală de 23 milioane euro.

Primarul Eugen Ion a vorbit despre modul în care implementarea acestor proiecte au schimbat fața comunei, despre prioritățile administrației pe care o conduce și despre modul în care Jurilovca a început și continuă să dezvolte activitatea de turism, un sector de activitate vital pentru bunăstarea locuitorilor din comuna tulceană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*