Tineri salvați după ce s-au rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului din județul Tulcea

Acțiune în cooperare pentru căutarea a două persoane în Parcul Național Munții Măcinului. FOTO ISU Tulcea
Acțiune în cooperare pentru căutarea a două persoane în Parcul Național Munții Măcinului. FOTO ISU Tulcea

Doi tineri au fost salvați, duminică după-amiază, după ce s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului. Cei doi au fost găsiți în stare bună și nu a fost necesar să fie transportați la spital.

Potrivit pompierilor tulceni, duminică, în jurul orei 16.15, un bărbat a cerut ajutor prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, anunțând că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului, plecând din zona localității Nifon. Inițial, el fusese însoțit de tânără în vârstă de 23 ani, care nu a mai putut continua traseul și a rămas în așteptare.

„Șapte salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, au pornit imediat în căutare. Tânăra a fost găsită de echipa de căutare mixtă în apropierea localității Nifon, iar bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit în zona comunei Greci, de către agenții postului de poliție din localitate”, au precizat sursele citate.

Ambele persoane sunt în afara oricărui pericol și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipele de căutare au fost formate din pompieri, patru agenți din cadrul posturilor de Poliție Greci și Hamcearca, doi jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Măcin și un lucrător al Ocolului Silvic Nifon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*