Surpriză pentru tulceni: filmul de prezentare a orașului va fi proiectat în Piața Civică

Scenă din filmul de prezentare a orașului Tulcea, realizat de Art Focus International

Filmul de prezentare a orașului Tulcea, realizat de Art Focus International, va fi proiectat marți, 21 decembrie, în Piața Civică, începând cu ora 17.00.

Potrivit Primăriei Tulcea, filmul este un cadou oferit tulcenilor de către o echipă de artiști, îndrăgostiți de Tulcea și de locuitorii săi.

„Veți avea ocazia să-i cunoașteți, vor urca pe scenă și ne vor povesti mai multe. Pentru a ne încălzi, proiecția va fi precedată de un spectacol oferit de Baladele Deltei, începând cu ora 15.30. Vinul fiert și bunătățile de la Târgul din Piața Civică vor completa o seară petrecută alături de prietenii de la Art Focus International”, au precizat reprezentanții instituției.

Materialul a fost filmat în vară de o echipă condusă de regizorul Petre Năstase. Filmul este realizat pro bono și a beneficiat de sprijinul logistic și participarea echipei Primăriei Municipiului Tulcea.

Art Focus International deține un portofoliu impresionant, cu peste 400 de videoclipuri realizate, spoturi publicitare, evenimente multimedia (videomapping), organizarea de concerte și evenimente muzicale (menționăm Eurovision 2018, Balul Operei din Cluj Napoca), proiecte pentru diverse televiziuni etc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*