Reabilitarea și extinderea Spitalului Județean Tulcea ar putea începe anul acesta

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

La început de an, promisiuni noi. În februarie va începe licitația pentru lucrările de reparare a Spitalului Județean Tulcea, iar președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu se arată optimist cu privire la termenul de atribuire a contractului. 

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu spune că reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea ar putea începe în acest an, în luna februarie urmând a fi începută procedura de licitație.

„De asemenea, sperăm că în acest an, atât prin bugetul Ministerului Sănătății, cât și prin cel al Consiliului Județean, să completăm tot ceea ce este de strictă necesitate în actul medical. Astfel, vom reuși să realizăm ceea ce își dorește populația județului Tulcea, dar și ceea ce își doresc în mod special medicii, respectiv condiții pentru a-și putea practica meseria la standardele și cu o dotare actualizată la vremurile pe care le trăim“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Consiliul Județean Tulcea a prezentat la sfârșitul anului trecut portofoliul de proiecte care privesc Spitalul Județean de Urgență, respectiv proiecte aflate în etapa de contractare, în valoarea de peste 12 milioane de euro, precum și proiecte în pregătire, în valoarea de 50 de milioane de euro, privind reabilitarea, modernizarea și extinderea acestei unități spitalicești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*