Ștefan Ilie va depune joi, 22 octombrie, jurământul în calitate de primar al municipiului Tulcea

Ștefan Ilie, primarul ales al municipiului Tulcea

Ștefan Ilie va depune joi, 22 octombrie, jurământul în calitate de primar al municipiului Tulcea, încheierea Judecătoriei Tulcea și Ordinul prefectului județului Tulcea fiind ultimele acte emise care preced preluarea atribuțiilor mandatului.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul ales al municipiului Tulcea spune că va interacționa constant cu tulcenii și le promite acestora că va răspunde mesajelor primite și, mai mult, că va urma o consultare largă pentru realizarea strategiei de dezvoltare, pentru aprobarea proiectelor și măsurilor care vor dezvolta orașul.

„Din ziua în care am fost ales am început să primesc sute, chiar mii de mesaje de la dumneavoastră pe messenger. Am răspuns la toate, cel mai mult seara, deoarece în timpul zilei îmi este imposibil.

Marea majoritate a solicitărilor sunt reale, pertinente, la fel și ideile și propunerile, întocmai și soluțiile primite, ceea ce mă responsabilizează, dar mă și încurajează, deoarece am descoperit foarte mulți tulceni care vor să se implice voluntar în reconstrucția orașului.

Îi asigur că ii voi solicita și că vom realiza împreună multe activități.

Cele mai multe sesizări sunt despre mizerie și gestionarea ineficientă a deșeurilor, a clădirilor și terenurilor publice și sociale, despre urbanism, taxe și impozite haotice, sisteme de încălzire falimentare sau transport, apă și canalizare deficitare.

Am rezolvat multe dintre sesizări, de iluminat, toaletări arbori, avarii și analize la lucrările publice, solicitând intervenția serviciilor și a funcționarilor, urmărind reacția și eficiența acestora.

Va urma o consultare largă pentru realizarea strategiei de dezvoltare, pentru aprobarea proiectelor și măsurilor care vor dezvolta orașul”, spune Ștefan Ilie pe pagina sa de Facebook.

El precizează că se lucrează la un sistem de interacțiune mult mai eficient cu cei care îi urmăresc pagina, care va îmbunătăți comunicarea cu aceștia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*