Ștefan Bicov, desemnat de PLUS Tulcea pentru funcția de prefect al județului

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Cei doi câștigători ai competiției organizate de PLUS Tulcea în vederea desemnării propunerilor de candidați pentru funcția de prefect, Ștefan Bicov și Marcel Ivanov, vor face echipă la conducerea Prefecturii Tulcea.

Potrivit PLUS Tulcea, în urma deciziei Biroului Național al PLUS de a‐l alege pe Ștefan Bicov pentru funcția de prefect, colegii din PLUS Tulcea și viitorul prefect l‐au propus pe Marcel Ivanov pentru funcția de șef al cancelariei prefectului, acesta acceptând propunerea. În consecință, după numirea în funcția de prefect al lui Ștefan Bicov, decizie ce va urma a fi oficializată de Guvernul României, Marcel Ivanov va prelua șefia cancelariei prefectului, urmând să ofere susținerea organizatorică și tehnică pentru munca viitorului prefect.

„Mă bucur că îl voi avea alături la Prefectură pe colegul Marcel Ivanov. Experiența lui în situații de criză și totodată capacitatea organizatorică dobândită în anii de serviciu militar îmi vor fi de mare ajutor și vor aduce un plus important echipei. Mergem împreună să arătăm că ne facem profesionist treaba și să ne asigurăm de corecta implementare a deciziilor Guvernului României, guvern din care USR‐PLUS face parte pentru a produce revoluția bunei guvernări”, a declarat Ștefan Bicov.

PLUS Tulcea reamintește că a ales să facă propunerile pentru funcția de prefect în urma unei competiții, respectând principiul transparenței în luarea deciziilor și punând competența în prim planul numirilor politice. În urma votului primit de la membrii PLUS Tulcea, dar și a unui punctaj venit în urma analizei candidaturilor din partea unei comisii de evaluare, câștigătorii competiției au fost Ștefan Bicov și Marcel Ivanov. Decizia finală privind numele noului viitorului prefect de Tulcea a aparținut Biroului Național al PLUS, forul central al partidului mizând pe experiența juridică a avocatului Ștefan Bicov.

„Experiența din avocatură a lui Ștefan Bicov, care a fost un element important în desemnarea lui pentru o funcție din care va trebui să asigure aplicarea și respectarea legilor, va fi dublată de experiența organizatorică a lui Marcel Ivanov, căpătată în numeroasele misiuni militare și civile la care a luat parte din pozițiile de cadru militar, comandant de navă sau scafandru de bord”, au precizat reprezentanții PLUS Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*