Starea drumurilor din județul Tulcea în dimineața de 2 martie

Se circulă pe toate drumurile județene din Tulcea. FOTO CJC Tulcea

Pe toate drumurile județene din județul Tulcea se circulă în condiții de iarnă, utilajele fiind încă prezente în teren. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a decis în data de 2 martie, ca începând cu ora 8.00, să înceteze măsurile de închidere temporară a circulaţiei autovehiculelor pe toate drumurile judeţene. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Tulcea, situația este următoarea:

Zona EST
1. Se circula în condiții de iarna pe toate drumurile județene. Temperatura medie -5 gr. C, vânt slab, vizibilitate bun,ninsori slabe.
2. Se acționează cu următoarele utilaje pentru împrăștierea cu antiderapant in curbe si pante pe drumurile județene din zona Est :
-Autobasculante cu lama și sărărița buc.6;
-Buldoexcavatoare buc. 3
-Wole buc.3

-autogredere buc. 3.

3. Au fost imprastie material antiderapant si se largesc benzile de circulatie. Nu sunt inregistrate evenimente rutiere.

Zona Vest

4. Se circula in conditii de iarna pe toate drumurile judetene din zona Vest. Temperatura medie -5 gr. C, vant 15 km/h, vizibilitate buna, ninsori slabe.

5. Se actioneaza cu urmatoarele utilaje:

-Autobasculante cu lama și sărărița buc. 3 buc.;

-Wola 1buc;

-Autogreder 1 buc;

-Buldoexcavatoare 2 buc.

6. Au fost împrăștie material antiderapant și se lărgesc benzile de circulație. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*