Sportivii tulceni s-au remarcat la International Youth Games din Aalborg, Danemarca

Sportivii tulceni și antrenorii lor s-au întors victorioși acasă

Frumosul oraș Aalborg din Danemarca a găzduit în perioada 30 iulie – 4 august „International Youth Games“ (Jocurile Internaționale pentru Tineret). La această competiție adresată tinerilor născuți între anii 2003-2006, au participat aproximativ 1200 sportivi la 15 sporturi diferite, din 9 orașe înfrățite răspândite în lume.

La solicitarea Primăriei Municipiului Tulcea pentru participarea la această competiție, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a hotărât, în baza solicitărilor de către organizator și a rezultatelor obținute de către sportivi, să participe cu Valentin Lavro și Octavian Bușilă la Atletism însoțiți de profesorul Valentin Pohrib și Vlad Uncu și Adrian Militaru la Karate, însoțiți de sensei Nicolae Pănuță.

Conform rezultatelor obținute de sportivii tulceni, alegerea a fost „excelentă”, după cum a afirmat primarul Constantin Hogea care a condus delegația tulceană

Aprecierea a venit după ce toți cei patru sportivi au reușit să prindă un loc pe podium:

  • Valentin Lavro : 400m – Loc I (51.61) ; 800m – Loc I (2.03.94)
  • Octavian Bușilă : 300m – Loc III (43.26); 800m – Loc III (2.14.47)
  • Vlad Uncu : Kata (Demonstratie) – Loc I; Kumite (Lupte) – Loc II
  • Adrian Militaru : Kumite – Loc I; Kata – Loc III

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*