Sondaj Tulcea NEWS: Doar 15% dintre cititori l-ar vota din nou pe primarul Constantin Hogea

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Rezultate surprinzătoare la sondajul organizat de Tulcea NEWS pe 8 februarie 2019. Întrebarea a fost una simplă: Dacă săptămâna viitoare ar fi alegeri, ai mai vota pentru Constantin Hogea la Primăria Tulcea?

15% dintre cei care au participat la sondaj au afirmat că “DA, îl susțin pe Hogea”, în timp ce 85% dintre repondenți vor un alt primar în municipiul Tulcea.

La sondajul Tulcea NEWS au participat, până la momentul publicării acestui articol, 587 persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pai acum pe bune, de ce ar mai iesi domnul Hogea primar? Care sunt realizarile dansului, cel putin in ultimul mandat? Singura realizare e ca in loc sa se diminueze carosabilul cu piatra cubica, el se mareste, iar carosabilul auto dar si cel pietonal, din Tulcea, arata, pe zi ce trece, din ce in ce mai rau! E mult si acel 15%, inca sunt oameni cu ochelari de cal in Tulcea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*