Schimbări în conducerea USR Tulcea. Eugen Terente este președintele pe județ, iar Valentin Bodur, cel al municipiului

Noua echipă a USR Tulcea. FOTO USR Tulcea

În urma Conferinței Județene USR Tulcea, Eugen Terente, a fost ales președinte al filialei județene USR Tulcea. Acesta este licențiat în științe economice, este membru USR din martie 2018 și a fost responsabil de campanie, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale.

De asemenea, în urma Adunării Generale USR Tulcea, Valentin Bodur a fost ales președinte al filialei municipale USR Tulcea. El este antreprenor tulcean, membru USR din ianuarie 2019, membru al Biroului Județean USR Tulcea și a fost responsabil de comunicare în campania pentru alegerile europarlamentare.

„USR Tulcea a reușit să rămână hotărât pe drumul democrației, pe drumul integrității și să reziste atacurilor din partea forțelor care ne vor risipiți sau cooptați în sistemul politic „tradițional”.
Nu a fost ușor, a fost nevoie și de schimbări, conducerea filialei USR Tulcea a avut nevoie de o resetare, dar atunci când oamenii nu uită ce i-a adus împreună în USR, nimic nu-i poate abate de la drum.

Anul 2020 va fi unul hotărâtor pentru drumul României. Vom avea șansa să ne rupem definitiv de acest cancer al societății, corupția, și să aducem România pe un drum ascendent, în care integritatea și competența să primeze.
Dorim că alegerile locale și parlamentare din 2020 să ne aducă oameni noi în funcțiile publice, oameni cinstiți, capabili, cu viziune și dragoste pentru tulceni“, se arată într-un comunicat de presă al USR Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*