Scandal provocat de un bărbat înarmat cu o seceră, pe strada Unirii din Tulcea

Scandal provocat de un bărbat înarmat cu o seceră, pe strada Unirii din Tulcea

Un bărbat este cercetat de polițiștii tulceni după ce, înarmat cu o seceră folosită la tăierea stufului, a provocat un scandal pe strada Unirii din Tulcea. El a ajuns pe un pat de spital, după ce a fost agresat de un grup de femei.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, în timp ce executau, vineri, serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe strada Unirii, la intersecție cu strada Babadag, are loc un conflict spontan între mai multe persoane. Ca urmare a intervenției rapide a forțelor de ordine, conflictul a fost aplanat in scurt timp.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 32 de ani, din Tulcea, ar fi adresat injurii unei femei de 42 de ani, din municipiu. Alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta ar fi adresat expresii jignitoare la adresa bărbatului, totodată agresându-l fizic. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să amenințe persoanele respective cu un tarpan”, au precizat polițiștii tulceni.

Forțele de ordine prezente la fața locului – trei autospeciale cu șase polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, au restabilit ordinea publică, bărbatul fiind dezarmat și imobilizat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Toate celelalte persoane implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*