Scandal între doi farmaciști, aplanat de jandarmii tulceni

Un scandal pornit între doi farmaciști din Tulcea, o femeie și un bărbat, care, în ciuda faptului că se aflau în timpul programului de lucru, s-au luat la bătaie și s-au lovit cu pumnii și picioarele, a fost aplanat numai după intervenția jandarmilor tulceni.

Potrivit IJJ Tulcea, miercuri, 19 ianuarie, în jurul prânzului, un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a solicitat intervenția jandarmilor tulceni la una din farmaciile din municipiul Tulcea. Apelul a fost efectuat de către farmacista șefă, care a solicitat sprijinul jandarmilor sesizând că doi colegi, pe fondul unor neînțelegeri, se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului unde au identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, ce prezenta zgârieturi la nivelul feței, acesta declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici. De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, amenințări și lovituri între cei doi.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat la un moment dat în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost apoi atacat, aceasta provocându-i, cu unghiile, mai multe zgârieturi la nivelul feței. Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi.

Cei implicați în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*