Șase cetățeni străini, amendați cu 15.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19

În cadrul acțiunii, a fost ridicată în vederea confiscării și suma de 7.485 de lei. FOTO IPJ Tulcea

Sancțiuni contravenționale în valoare de 21.000 lei, au fost aplicate unor cetățeni străini în urma unei acțiuni comune cu jandarmii și reprezentanții Serviciului Imigrări.

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea și ai Serviciului de Imigrări Județean Tulcea au acționat noaptea trecută pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19 în spațiile de cazare a unor cetățeni străini care organizau jocuri de noroc – altele decât cele autorizate potrivit legii – de natură să lezeze bunele moravuri și fără a purta mijloace de protecție individuală.

Au fost depistați șase cetățeni străini, care au fost sancționați conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, dar și Legii nr. 61/1991 cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii, au fost ridicate în vederea confiscării mai multe jocuri și suma de 7.485 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*