Sărbătoarea Berii la Tulcea debutează pe 12 iulie. Trei zile de muzică românească, mâncare tradițională și valuri de bere bună

Sărbătoarea berii la Tulcea. FOTO: motointermedia
Festivalul berii la Tulcea. FOTO: motointermedia

Tulcea se pregătește pentru evenimentul mijlocului de sezon. Pe 12 iulie își deschide porțile “Sărbătoarea Berii la Tulcea”, un eveniment organizat de Palmyra Events, pe faleza Dunării.

Vreme de 3 zile, tulcenii dar și turiștii au ocazia să testeze o bere rece și spumoasă alături de mâncărurile tradiționale și să se bucure de concertele pregătite de organizatori.

“Îi așteptăm pe tulceni la un regal gastronomic. Nu o să lipsească storceagul – regina ciorbelor pescărești, borșul de pește, saramura de crap cu mămăliguță sau hamsiile. Grătarele vor arde timp de trei zile, iar sărmăluțele la ceaun, mititeii și plăcintele vor ajunge pe mesele vizitatorilor”, au anunțat reprezentanții Palmyra Events.

Berea la metru va fi servită de fete frumoase și din meniu nu vor lipsi gogoșelele, clătitele, colacii secuiești, înghețata sau baclavalele.

Pe scena evenimentului vor urca mai mulți artiști, printre care și Proconsul, 3 Haiduci, Schimbul 3, Violeta și Liliana Geapană, Roxana Andreea Nicu sau Simona Bănică. Distracția celor mici va fi asigurată de un parc de distracții.

Palmyra Events, producătorul acestui ediții este o companie specializată pe organizare și catering de evenimente outdoor. În palmaresul companiei au intrat organizarea zilelor orașului la Craiova, Târgoviște, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Galați, Câmpulung Muscel, Petrila sau Calafat, târguri tematice la Târgoviște, Salonul Auto București, evenimente precum Liberty Parade, Europa FM, Oktoberfest, Festivalul Peninsula sau Turneul Mix Music Evo.

Afișul evenimentului Sărbătoarea berii la Tulcea
Afișul evenimentului Sărbătoarea berii la Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*