“România Mare în strai de sărbătoare”, pretextul pentru care Consiliul Județean Tulcea cheltuie 32.664 lei pe căni, boxe, umbrele și baterii personalizate

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un concurs pentru tulceni s-a transformat într-un loz câștigător pentru o firmă din municipiul Tulcea. Consiliul Județean Tulcea cumpără toate materialele personalizate pentru competiția “România Mare în strai de sărbătoare” de la SC PROGRES EXPERIENCE SRL.

Pe 9 noiembrie, CJT anunța concursul ca fiind unul cu premii pentru tulcenii de orice vârstă. Oamenii erau invitați să realizeze lucrări de orice tip: desene, colaje, machete, poezii cântece și fotografii care să ilustreze tema concursrului. Participanții puteau să trimită până pe 20 noiembrie o fotografie pe adresele costel.constantinescu@cjtulcea.ro, silvia.cersamba@cjtulcea.ro sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea.

Gestul de patriotism al reprezentanților Consiliului Județean Tulcea s-a spulberat atunci când, pe 19 noiembrie au apărut mai multe achiziții publice directe. Banii sunt destinați aceleiași firme: SC Progres Experience SRL din Tuclea, administrată de Cârlig Flavius Marian.

Aceeași firmă a câștigat și achiziția materialelor promoționale de la final de an – calendare și agende în valoare de aproape 33.000 lei.

De această dată, cei 32.664 lei sunt împărțiți în cinci achiziții cu valori cuprinse între 2640 lei pentru pungi cadou și 11.376 pentru boxe portabile personalizate. Reprezentanții CJT au mai cumpărat și baterii externe personalizate, umbrele inscripționate, dar și căni tricolore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*