Radare în cascadă pe DN 22, în Tulcea: 15 permise reținute și 56 de amenzi pentru depășirea vitezei legale

Autospecială cu radar a poliției tulcene. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii rutieri din Tulcea și Constanța au aplicat amenzi în sumă totală de peste 55.000 de lei, în urma unei acțiuni comune ce a vizat prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, în județul Tulcea.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în baza unui plan de acțiune comun, au desfășurat, miercuri, activități pentru creșterea siguranței în trafic, pe DN 22.

„Scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, din județele Tulcea și Constanța, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Astfel, polițiștii tulceni au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pe segmentul de drum aferent județului Tulcea, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranța participanților la trafic.

„În urma acțiunii, polițiștii tulceni au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 56.102 de lei, dintre care 56 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au reținut 15 permise de conducere”, au mai transmis sursele citate.

Polițiștii rutieri vor continua astfel de acțiuni în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*