PSD Tulcea despre votul pentru desemnarea vicepreședinților CJ Tulcea: „Ștefana Zibileanu a trădat”

Ședința ordinară a legislativului județean, în care au fost aleși noii vicepreședinți. FOTO CJ Tulcea

Reprezentanții PSD Tulcea neagă, într-un comunicat de presă, informațiile potrivit cărora consilieri județeni ai partidului ar fi trădat, marți, 23 februarie, în timpul votului pentru desemnarea vicepreședinților Consiliului Județean Tulcea, și spun că trădarea ar fi venit din partea unei „presupuse” aliate, Ștefana Zibileanu.

„PSD Tulcea dezaprobă modul josnic în care PNL aruncă în spațiul public informații false privind o presupusă trădare din rândul consilierilor județeni PSD, la votul pentru desemnarea vicepreședinților Consiliului Județean Tulcea. Nu a trădat niciun consilier județean PSD. Problema de moralitate este în altă parte: Ștefana Zibileanu, din presupusa alianță cu Pro România, a trădat și nu a votat așa cum și-a asumat. Și-a încălcat cuvântul, dar nu și interesul personal. Nu sunt afirmații fără acoperire, ci probate”, se arată în comunicatul PSD Tulcea.

În acesta se menționează că Ștefana Zibileanu, care candidase și ea pentru postul de vicepreședinte al CJ Tulcea, alături de reprezentantul PSD, Dumitru Mergeani, a ales să voteze cu contracandidații Daniel Geambazu – PNL, și Victor Tarhon – PMP.

„A ales să nu se voteze pe ea însăși, ci în urma unei înțelegeri cu PNL Tulcea, a ales să voteze candidații PNL și PMP. Județul Tulcea are nevoie de oameni serioși, de cuvânt, nu de oameni care aleg confortul personal în defavoarea nevoilor județului. Echipa consilierilor județeni PSD va continua să își facă datoria față de cetățeni indiferent de modul în care celelalte partide aleg să facă politică”, se mai precizează în documentul citat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*