Proiectele cultelor religioase primesc de 3 ori mai mulți bani decât cele pentru tineret. Primăria Tulcea oferă 110.000 lei

Primăria Tulcea. FOTO Google Maps
Primăria Tulcea. FOTO Google Maps

Zilele trecute, portalul “Tulcea NEWS” a publicat anunțul de participare pentru contractele de finanțare nerambursabilă pentru tineret, cultură și sport. Cititorii noștri au constatat că Primăria Tulcea nu oferă nici măcar 10.000 dolari pentru acest tip de proiecte.


Citește și: Primăria Tulcea oferă aproape 40.000 lei pentru activități culturale, sociale, sportive și civice. Data limită de depunere a proiectelor este pe 6 septembrie


Administrația locală a pregătit o nouă rundă de finanțări nerambursabile, de această dată pentru proiectele cultelor religioase.

Suma pusă la bătaie este de 109.256 lei și ea reprezintă suma neatribuită în cadrul primei sesiuni de acordare a finanțărilor.

Proiectele pot fi depuse până la 6 septembrie. Va urma perioada de selecție – până la 15 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*