Profesorul Cezar Calenic, propus pentru titlul post mortem de cetățean de onoare al municipiului Tulcea

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali din municipiul Tulcea au fost convocați într-o ședință extraordinară de către primarul Constantin Hogea, ședința din data de 27 septembrie având un singur punct pe ordinea de zi.

Ședința extraordinară este dedicată profesorului Cezar Calenic, personalitate a vieții culturale și sociale a comunității tulcene. Proiectul de hotărâre prevede conferirea titlului de „Cetățean de onoare post – mortem al municipiului Tulcea“.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Un dascal desavarsit. In schimb, Hogea, un primar penal, un hot, criminal de caini si as putea continua. Scoateti lepra de pe firmament, caci manjeste tot ce are bun orasul prin oamenii sai de seama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*