Primăria Tulcea oferă aproape 40.000 lei pentru activități culturale, sociale, sportive și civice. Data limită de depunere a proiectelor este pe 6 septembrie

Primăria Tulcea. FOTO Google Maps
Primăria Tulcea. FOTO Google Maps

Primăria Tulcea vrea să găsească cele mai bune activități nonprofit de interes local. Așa că a deschis a doua sesiune de finanțări nerambursabile.

Suma oferită nu este una mare – puțin peste 38.000 lei, dar administrația locală caută proiecte din mai multe domenii.

Conform anunțului publicat de Primărie, data limită de depunere a proiectelor este de 6 septembrie 2017. Urmează o săptămână de selecție a ideilor care respectă toate condițiile.

Cei mai mulți vani vor pleca spre proiecte din domeniul social – 12.384 lei. Nici cultura nu va fi neglijată. Peste 11.700 lei vor finanța proiectele din acest domeniu. Sportul este a treia prioritate a administrației locale, iar suma alocată este de 7745 lei, în timp ce educația civică și activitățile dedicate tinerilor ar putea să primească 6320 lei.

Reprezentanții Primăriei Tulcea au precizat că punctajul cel mai mare va fi luat de proiectele care promovează imaginea Municipiului Tulcea. Ofertanții care au experiență în administrarea de programe similare sau pateneriate cu alte organizații guvernamentale vor avea un avantaj la împărțirea fondurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Proiectele cultelor religioase primesc de 3 ori mai mulți bani decât cele pentru tineret. Primăria Tulcea oferă 110.000 lei – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*