Primăria Casimcea a încheiat patru contracte, atribuite fără licitație, cu aceeași firmă. Valorea totală depășește 1 milion de lei

Primarul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă. FOTO TLnews.ro

Ar putea să pară păcăleală de 1 aprilie, dar nu este. Primăria Casimcea din județul Tulcea a decis chiar de ziua păcălelilor să aleagă aceeași firmă pentru 4 contracte diferite cu aceeași firmă deținută de Valentin Ică Dascălu, fostul președinte al clubului Unirea Casimcea.

Cel mai mare contract atribuit de Primăria Casimcea este cel în valoare de 440.000 lei și se referă la reparații pentru drumurile comunale din localitate. Câștigătoarea acestui contract este firma Denisa General Contruct SRL, deținută de Dascălu în proporție de 90%.

Al doilea contract încheiat de Primărie tot cu aceeași firmă este unul de 252.000 lei pentru lucrări de amenajare a teritoriului împotriva inundațiilor în comuna Casimcea, județul Tulcea.

Întâmplător sau nu, tot pe 1 aprilie, Primăria Casimcea a mai găsit un câștigător pentru un alt contract de 250.000 lei. De această dată, administrația locală a ales SC Denisa General Contruct SRL pentru întreținerea drumurilor comunale.

Și dacă trei contracte oferite fără licitație nu erau de ajuns, Primăria Casimcea a ales la începutul lunii aprilie și o firmă care să îi închirieze mai multe utilaje: buldoexcavator, vola și camion pentru strangerea, transportul și depozitarea gunoaielor din comuna Casimcea. Coincidența face ca și de această dată tot firma lui Dascălu să fie cea care încasează 135.000 lei pentru aceste servicii.

Valorea totală a celor 4 contracte încheiate, în aceeași zi, prin atribuire directă, este de 1.077.000 lei.

Primăria Casimcea este condusă de liberalul Gheorghe Țilincă din 2004 până în prezent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*