Prefectul județului Tulce îi sfătuiește pe oameni să nu abuzeze de relaxarea de după 15 mai și să fie precauți

Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, în teren. FOTO Prefectura Tulcea

Mai este mai puțin de o săptămână până la sfârșitul perioadei pentru care a fost instituită Starea de urgență şi va urma, din 15 mai, o aşteptată relaxare a măsurilor restrictive privind deplasările în interiorul localităților dar și în afara lor.

Autoritățile le recomandă tulcenilor să fie în continuare vigilenți, să respecte recomandările de autoprotecţiei:

  • masca și mănușile de protecție să nu lipsească în spațiile aglomerate,
  • spălat cât mai des pe mâini
  • evitarea expunerii în locuri publice dacă nu este necesar.

„În aceste mai bine de două luni de restricţii, cu toții am trecut prin momente grele, a trebuit să renunțăm la programul nostru obișnuit, unii la diferite proiecte personale, vacanțe sau călătorii. Încet încet vom reveni la ele, trebuie doar sa fim solidari și înțelegători față de situația creată de această pandemie nemaiîntâlnită.
În lupta împotriva virusului COVID-19 am avut, iată, și momente delicate în care, în exercițiul funcțiunii, lucrători ai instituțiilor de ordine și siguranță publică, precum și cei a armatei au fost infectați. Am cerut și cer permanent informații despre starea lor de sănătate, sunt alături de ei și sunt mai mult ca sigur că în curând vor reintra, vindecați, în serviciul public, ba chiar mai întăriți.
Doresc la modul cel mai sincer să le mulțumesc lor, colegilor lor, familiilor și comandanților lor pentru generozitatea cu care își riscă viețile pentru ca populația județului Tulcea să traverseze cu cât mai puține urmări momentul acesta greu.
Luptăm cu un dușman invizibil, perfid care cedează greu şi despre care, până mai ieri, nu cunoșteam nimic. Zi de zi, neîntrerupt în mijlocul bătăliei, toate structurile M.A.I. și M.Ap.N au făcut și fac dovada unui devotament, pe alocuri, ieșit din comun pentru care ţin să le mulţumesc.
Închei prin a spune că admirația mea se îndreaptă către toți aceștia, sunt alături de ei, am făcut şi facem o echipă unită și știu că împreună, cât de curând, vom învinge“, a transmis Alexandru Cristian Iordan, prefectul Judeţului Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*